Ingrediënten voor wijn en cider
Elektrodevloeistof Voor Ph-Meter Ph-110
Elektrodevloeistof voor pH-meter PH-110 Wat is pH?PH is het meten van de concentratie aan vrije waterstofionen in een vloeistof. De pH van zuiver water is 7. Vloeistoffen die een grotere…
Rietsuiker Licht 1 Kg
Lichte rietsuiker geeft aan wijn en bier zijn speciale smaak.Kleurwaarde = 1700 tot 2400 op de ICUMSA-schaal.
Rietsuiker Licht 5 Kg
Lichte rietsuiker geeft aan wijn en bier zijn speciale smaak.Kleurwaarde = 1700 tot 2400 op de ICUMSA-schaal.
Rietsuiker Donker 1 Kg
Donkere rietsuiker geeft aan wijn en bier zijn speciale smaak.Kleurwaarde = 5000 tot 6000 op de ICUMSA-schaal.
Rietsuiker Donker 5 Kg
Donkere rietsuiker geeft aan wijn en bier zijn speciale smaak.Kleurwaarde = 5000 tot 6000 op de ICUMSA-schaal.
Lactose (melksuiker) Vinoferm 5 Kg tht 1-11-24
Niet vergistbare melksuiker. Ideaal voor het aanzoeten van verschillende soorten bieren en wijnen. Zoetcoëfficiënt t.o.v. kristalsuiker is 0,16 (kristalsuiker = 1).Mag niet in commerciële wijnen…
Sorbitol Vinoferm 5 Kg
Suikervervanger in poedervorm. Niet vergistbaar. Zoetcoëfficiënt t.o.v. kristalsuiker (100) = 60.Mag niet in commerciële wijnen gebruikt worden!
Fructose (levulose) 5 Kg
Fructose (= levulose) Fructose is een monosacharide (eenvoudige suiker) die van nature voorkomt in fruit en bijvoorbeeld in honing en sommige wortelgewassen. Het kan gebruikt worden om huiswijnen…
Bentoniet Vinoferm Benton 1 Kg
Bentonietkorrels van speciale kwaliteit voor wijn, met een groot opslorpend vermogen. Ook voor voorklaring van wijnen en sappen (most).Dosis: 1 - 2 g/l, gedurende 3 tot 5 uur laten zwellen in 5 x…
Gelatine 20% Vinoferm 100ml
Speciaal voor klaring van wijnen, sappen, ... Bij voorkeur te gebruiken in combinatie met kieselsol (1 ml kieselsol + 1 ml gelatine, afzonderlijk toevoegen !). Geeft snel resultaat en weinig…