Vergistigsmateriaal en gist voor wijn en cider
Vergistingsmateriaal en gist voor wijn en cider. Voor elke cider en elk soort wijn is er een gist te koop zodat de smaak en het percentage alcohol het beste past bij de soort wijn of cider die je maken wilt. Natuurlijk kan je precies de bekende recepten volgen maar de brouwers met meer ervaring zullen hier misschien een beetje meer hun eigen draai aan geven zodat er de wijn of cider uit komt die jij het lekkerst vind. Het vergistingsmateriaal of de fermentatie ketels zijn natuurlijk te gebruiken voor wijn en cider maar ook voor het fementatie proces van bier of zelfs kaas.
Vergistingsvat Speidel Hoekig +deksel +kraan 100 L
Kwalitatief hoogstaande vaten voor gisting of rijping van wijn of bier, compleet met aftapkraan en schroefdeksel. Extra gladde binnenwand voor makkelijk reinigen. Waterslot (…
Aftapkraan Kunststof Oranje Voor Hoekige Vaten 60-500 L
Voor kunststof drankvaten: 017.760.0 (60 liter) 017.761.8 (100 liter) 017.763.4 (200 liter) 017.764.2 (300 liter) 017.765.9 (500 liter)
Vergistingsvat Speidel Hoekig +deksel +kraan 60 L
Kwalitatief hoogstaande vaten voor gisting of rijping van wijn of bier, compleet met aftapkraan en schroefdeksel. Extra gladde binnenwand voor makkelijk reinigen. Waterslot (…
Tussenschijf Nylon Rond 35cm Met Gat
Verhoog eenvoudig het rendement van je fruitpers; plaats enkele tussenschijven tijdens het vullen van je fruitpers om meer sap uit je fruit te halen. De schijven met gat zijn speciaal ontworpen…
Kieselsolklaring Vinoferm 100 Ml
Kiezelsol vloeibaar 30%. Speciaal voor klaring van wijn, sappen, ... Wordt meestal gebruikt in combinatie met vloeibare gelatine (1 ml kieselsol + 1 ml gelatine, afzonderlijk toevoegen !) en geeft…
Kiezelsolklaring Vinoferm 1l
Kiezelsol vloeibaar 30%. Speciaal voor klaring van wijn, sappen, ... Wordt meestal gebruikt in combinatie met vloeibare gelatine (1 ml kieselsol + 1 ml gelatine, afzonderlijk toevoegen !) en geeft…
Vislijm Vinoferm 1l
Universeel inzetbaar en natuurlijk klaringsmiddel voor wijn, sap en bier. Zeer geschikt voor klaring bij koude temperaturen.Dosis: 2 - 5 ml / 10 l.Hoe bepalen welk klaringsmiddel te gebruiken?Een…
Nacalit Erbslöh 1kg
Een ijzerarm natrium-calciumbentoniet voor eiwitstabilisatie, tanninevermindering en klaring. Speciaal geschikt voor wijnen of mosten met een hoge pH-waarde en lage zuurgraad. Ook geschikt voor de …
Malocid Malol. Bact. 100 G Voor 200 L
Ferment voor een gecontroleerde appel-melkzuurgisting. Bevat een hoge concentratie Leuconostic oenos bacteriën die het aanwezige appelzuur in wijnen omzet in melkzuur. Hierdoor zakt de zuurtegraad…
Champ Korrelgist Bioferm 500 G
Saccharomyces Cerevisiae var. bayanusKorrelgist die zorgt voor een neutrale vergisting, met hoge sulfietresistentie (tot 25-30 mg vrij SO2 per liter). Zorgt voor een regelmatige en ver…