De mouten van the Swaen

De mouten van the Swaen.  Een Hollands merk wat al sinds 1906 bestaat. The Swaen was eerst een gewone  bierbrouwerij en mouterij maar na de Tweede Wereld oorlog zijn zij zich meer gaan richten op het mouten en sindsdien zijn zij uitgegroeid tot een internationaal bedrijf wat mouten levert voor gedestilleerde dranken, bier en voeding. En ook als hobby brouwer kan je via brouwmaatje op ons platform de mouten van the Swaen bestellen. the Swaen is een familie bedrijf wat uitgegroeid is tot een internationale speler op de markt van de mouten.

Roggemout The Swaen 4.0 Ebc 25Kg

Roggemout The Swaen 4.0 Ebc 25Kg

Roggemout The Swaen 4.0 Ebc 25Kg

Rogge mout van The Swaen brengt een echte rogge smaak aan het bier. Mooie lichtnootachtige smaak maar niet bitter. Ondersteunt ook bij het verkrijgen van een betere bierkraag 4 EBC

€ 43.95
Bekijk product
Munich Dark The Swaen EBC 15 -20 5 kg

Munich Dark The Swaen EBC 15 -20 5 kg

Munich Dark The Swaen EBC 15 -20 5 kg

SWAEN©MUNICH DARK                                                 …

€ 8.99
Bekijk product
Munich Light the Swaen 1kg Ebc 12 - 15 Ebc tht 8-24

Munich Light the Swaen 1kg Ebc 12 - 15 Ebc tht 8-24

Munich Light the Swaen 1kg Ebc 12 - 15 Ebc tht 8-24

Verwerking van gerst met een hoger eiwitgehalte. Intensieve kieming bij temperatuur van 18°C, hogere mate van weken van 45-48%. Een vochtig-warme initiële droging of verwelken.…

€ 2.25
Bekijk product
Munich Light the Swaen 5kg Ebc 12 - 15 Ebc

Munich Light the Swaen 5kg Ebc 12 - 15 Ebc

Munich Light the Swaen 5kg Ebc 12 - 15 Ebc

Gerst met hoger proteïnegehalte. Intensieve kieming bij 18°C, hoger vochtgehalte bij het weken: 45-48%. Vochtig-warme eerste droging. Nadien droogtemperatuur tussen de 95 en 105°C. Is de basis…

€ 10.00
Bekijk product
Munich Light mout The Swaen 25 Kg

Munich Light mout The Swaen 25 Kg

Munich Light mout The Swaen 25 Kg

Verwerking van gerst met een hoger eiwitgehalte. Intensieve kieming bij temperatuur van 18°C, hogere mate van weken van 45-48%. Een vochtig-warme initiële droging of verwelken.…

€ 30.99
Bekijk product
Vienna mout the Swaen 25 Kg

Vienna mout the Swaen 25 Kg

Vienna mout the Swaen 25 Kg

Info van de mouterij zelf. Met onze 'Vienna'-mout wordt te bleke mout gecorrigeerd, wordt 'golden' bier gemaakt en wordt de smaak voller. De smaak en geur van de korrel en de mout is rijker dan…

€ 30.50
Bekijk product
Vienna mout the Swaen 1 Kg tht 03-24

Vienna mout the Swaen 1 Kg tht 03-24

Vienna mout the Swaen 1 Kg tht 03-24

Zelf bier maken met Vienna mout van The Swaen. Vienna mout is perfect om over-bleke mouten te corrigeren, om een “gouden” bier te produceren en om de volheid van het gehemelte te verbeteren. Het…

€ 2.25
Bekijk product
Vienna mout the Swaen 5 Kg tht.03-24

Vienna mout the Swaen 5 Kg tht.03-24

Vienna mout the Swaen 5 Kg tht.03-24

Onze Vienna malt is perfect om over-bleke mouten te corrigeren, om "gouden" bier te produceren en om de volheid van het gehemelte te verbeteren. Het heeft een rijkere smaak van mout en graan dan…

€ 8.75
Bekijk product
Pale Ale The Swaen EBC 6-9 25 kg tht 12-23

Pale Ale The Swaen EBC 6-9 25 kg tht 12-23

Pale Ale The Swaen EBC 6-9 25 kg tht 12-23

The Swaen©Ale wordt gebruikt om te bleke mouten te corrigeren, om "gouden" bier te produceren en om de volheid van het gehemelte te verbeteren. Hiervoor wordt een weekgraad van 44 tot 46% gebruikt…

€ 32.50
Bekijk product
Pale Ale The Swaen EBC 6-9 1 kg tht 8-24

Pale Ale The Swaen EBC 6-9 1 kg tht 8-24

Pale Ale The Swaen EBC 6-9 1 kg tht 8-24

Swaen©Ale wordt gebruikt om te bleke mouten te corrigeren, om "gouden" bier te produceren en om de volheid van het gehemelte te verbeteren. Hiervoor wordt een weekgraad van 44 tot 46% gebruikt, de…

€ 2.45
Bekijk product